Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Europa de Nord


Dacă căutați o aventură neobișnuită, în locuri pe care nu ați crezut că ați fi putut să le vizitați cu nava, o croazieră spre Marea Baltică garantează o explorare magică și diferită de tot ce ați văzut până acum. Destinația este de o frumusețe intensă. Permiteți-le regiunilor baltice să vă captiveze cu peisajele lor fascinante.

Cunoscută ca bijuteria Balticelor, St Petersburg este un loc de măreție și mistere spectaculoase.

Țările îndepărtate precum Norvegia, Suedia și Danemarca sunt adevărați reprezentanți ai frumuseții naturale pentru care această parte a lumii este renumită. De la satele pescărești neobișnuite, arhitectura unică și căile navigabile misterioase, aceste orașe vă vor duce într-o călătorie inspirată de descoperire. Gustați pește proaspăt în Helsinki, o bere locală la Stockholm și răsfățați-vă într-o aventură culinară baltică.

Lucruri de făcut

O croazieră în Țarile Baltice este o explorare în sine, datorită priveliștilor care vă iau respirația din orașele încântătoare pe care nava le vizitează. Cu toate acestea, această parte a lumii trebuie să fie explorată în continuare și există o gamă largă de excursii pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

  • Turul orașului St Petersburg - Un oraș care dorește să fie explorat, St Petersburg găzduiește o arhitectură inspirată, canale fascinante și căi fermecătoare ale piețelor locale. Un tur organizat este un mod minunat de a vedea tot ceea ce are de oferit acest oraș interesant.
  • Ice Bar, Stockholm - Intrați într-un bar misterios unde totul de la pereți până la paharele de băut este făcut din gheață. În bar este o temperatură de -5 ° C, dar veți fi înveliți într-o haină termală pe măsură.
  • Vigeland Sculpture Park, Oslo - Aici se află peste 200 de sculpturi din bronz, granit și fontă. Vigeland Sculpture Park este una dintre cele mai vizitate atracții din Norvegia. Cu lucrările faimosului sculptor Gustav Vigeland, veți fi uimiți de aceste creații inimaginabile

Evenimente speciale

  • Festivalul Liquorice, Copenhaga (Danemarca), primăvara devreme - O sărbătoare a unor gusturi extraordinare, acest eveniment reunește toți iubitorii de dulciuri pentru a-și împărtăși dragostea pentru acest tratament dulce. Cu activități, concursuri și demonstrații de dulciuri este distractiv pentru întreaga familie, chiar și pentru cei care nu iubesc dulceața!
  • Festivalul Internațional de Balet, Riga (Letonia), aprilie - Unul dintre cele mai importante evenimente din sezonul de balet, aceste două săptămâni vor reuni cele mai importante companii de balet pentru a-și desfășura spectacolele.