Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Despre noi

Povestea noastră a început acum 6 ani, când am început să aflu cât de spectaculoasă este viața pe un vas de croazieră, și nu doar ca pasager, ci și ca angajat. Din momentul în care m-am angajat ca ambasador international la bordul vaselor Celebrity Cruises, viața mea s-a schimbat complet. Practic, sarcina mea principală era să fiu alături de toți pasagerii care nu vorbeau limba engleză și aveau nevoie de traduceri și să fac anunțurile pentru pasageri în engleză, franceză, spaniolă și germană. Nu m-aș fi gândit niciodată că vizionatul de telenovele alături de mama mă va ajuta vreodată câtuși de puțin!

Am străbătut lumea în lung și în lat, de la Los Angeles până în Miami și mai apoi spre Europa, prin Marea Nordului descoperind peisajele fiordurilor care pur și simplu îți taie răsuflarea. Dar inima mi-a rămas cu sigurață în Sankt Petersburg, un oraș neașteptat de primitor și colorat. Niciodată nu m-aș fi gândit că as putea naviga prin canalele din Sankt Petersburg asemenea celor din Veneția.

După ce am stabilit că e timpul "să mă așez la casa mea", am făcut tot ce am putut să rămân cât mai aproape de această lume, așa că am început să ajut oamenii cu informațiile acumulate de-a lungul timpului petrecut pe vas și să împart din experiențele mele celor interesați de croaziere. Ca agent de vânzări croaziere la Planet Cruise, am putut folosi cunoștințele pe care le-am acumulat și de multe ori am reușit să deschid apetitul și celor mai sceptici clienți. Dar cea mai mare satisfacție am avut-o când clienții cărora le-am oferit consiliere pur și simplu refuzau ajutorul altor colegi, conaționali de-ai lor și cereau să vorbească neaparat cu Andrei. 

Anul trecut am aflat din întâmplare că în România se alocă fonduri europene special pentru a-i aduce pe cei din diaspora acasă. Dat fiind faptul că visul meu dintotdeauna a fost să am propria agenție de turism, stelele s-au aliniat din nou și am pornit pe acest drum! Am adunat o echipă de oameni pasionați, la fel ca mine și nu după mult timp visul meu a devenit realitate. Practic, scopul nostru este să fim alături de clienții nostri de-a lungul întregului proces și să împărtășim cu ei toate experiențele practice pe care le-am acumulat. Și având acest avânt, vrem să ne asigurăm că clienții noștrii vor fi mereu mulțumiți de serviciile noastre și vor reveni la noi să ne împartă experiențele lor. Iar prețuri mai bune decât la noi știm fără echivoc că nu se pot obține, lucru confirmat de cei care au testat!

Având în vedere că sunteți deja aici tot ce pot să vă mai spun e "Bun venit în familia Rai Cruises!". Și dacă vreți să aflați mai multe despre călătoria noastră, suntem la un telefon distanță! Vă lăsăm mai jos câteva poze din călătoriile noastre împreună cu licența de turism.

 echipaj Celebrity Cruises

Andrei Raileanu Celebrity Cruises

Celebrity Cruises entertainment

Rai Cruises Licenta turism