Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Informații utile despre croaziere

Care sunt avantajele unei croaziere față de o vacanță obișnuită?

Unul dintre principalele motive pentru care ai putea opta pentru o croazieră este faptul că poți vizita mai multe orașe într-un interval de timp relativ scurt. În plus, ai foarte multe servicii incluse, care pentru o vacanță clasică s-ar putea să lipsească - spectacole, sală de sport, cazino, toate mesele incluse. Poți vedea mai multe detalii despre aceasta aici.

Se poate plăti în rate?

În situația în care data plecării croazierei este peste mai mult de 3 luni, vă oferim posibilitatea de a achita doar un avans la momentul rezervării, iar restul sumei poate fi achitată în rate fără dobânda. Plata se poate face oricând, cu condiția ca soldul să fie achitat până la două luni înainte de data plecării croazierei.

Bacșișul pe vasele de croazieră

De regulă companiile de croazieră adaugă în mod automat în prețul călătoriei aproximativ 10euro/persoană pe zi, sold care trebuie achitat în ziua debarcării. Acesta este gestionat diferit de la o companie la alta. Pentru majoritatea companiilor acesta poate fi anulat în ziua îmbarcării, în cazul altor companii acesta nu poate fi anulat(Costa), iar pentru altele acesta este deja inclus în preț(Pullmantur, Seabourn).

Cât plătesc copiii?

Pentru copiii este necesară doar plătirea taxelor portuare, ei fiind scutiți de la plata croazierei.

Reduceri pentru grupuri

Grupurile de peste 15 persoane pot primi reduceri de până la 5% din prețul croazierei.

Câte bagaje pot lua?

Numărul de bagaje pe care îl puteți lua într-o croazieră nu este limitat de către companii, deci este practic nelimitat. Singurele limite intervin în situația în care trebuie să zburați până la locația de îmbarcare, dar fiind faptul că trebuie să plătiți pentru bagaje adiționale la companiile aeriene.

Pot aduce băuturi alcoolice la bord?

Băuturile alcoolice nu pot fi aduse din exterior la bordul vaselor de croazieră. La îmbarcare bagajele vor trece printr-un security scan asemenea celui din aeroporturi. În situația în care vor fi descoperite băuturi alcoolice, acestea vor fi confiscate până la data debarcării, moment în care vă vor fi înapoiate.

Facilități disponibile la bord

Printre facilitățile disponibile la bordul vaselor se numără: restaurante cu specific divers, club pentru copii, piscine și jacuzzi, teatru, sală de sport, cazino, spa.

Metode de plată la bord

În general la bordul vasului nu se fac plăți în numerar sau cu un card bancar. Pentru orice achiziție va trebui să prezentați cardul camerei, iar prețul va fi adăugat la sold-ul corespunzător camerei dumneavoastră. Acesta va trebui plătit în ziua debarcării.

Excursii la țărm

În majoritatea porturilor în care staționează navele de croazieră, companiile organizează excursii pentru vizitarea obiectivelor turistice sau pentru activități inedite specifice zonei(snorkelling în Caraibe, înot cu delfini, tiroliană în Cozumel explorarea ghețarilor din Alaska).

Lăsați un comentariu
Comentarii
16.12.2020 3:44
cialis 5 mg prix  Daulafrulk <a href=https://bansocialism.com/>generic 5mg cialis best price</a> HesSutle Google Sildenafil Citrate Tablets