Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Companii de croaziera

Imagine pentru producător Princess Cruises

Navigănd in toate destinațiile de pe glob, Princess Cruises oferă servicii premium și croaziere în stil american.

Premium
Potrivit pentru cupluri
Perfect pentru familii
19
Vase de croaziera
-
Imagine pentru producător Carnival Cruise Line

Multe persoane descriu vasele de la Carnival ca fiind un Las Vegas plutitor, având decoruri luxoase, spectacole de cabaret, muzică live. Totuși, acestea sunt și foarte potrivite pentru familii, dat fiind faptul că sunt foarte multe activități pentru copii și bufete all-you-can-eat. În general, camerele sunt mai mari decât la restul companiilor.

Potrivit pentru familii
Informal
31
Vase de croaziera
-
Imagine pentru producător Costa Cruises

Renumita ospitalitate italiană, serviciile și mâncarea sunt predominante în Costa Cruises. Bucătăria delicioasă variază de la alimentele tip bufet până la deliciile delicioase a la carte. 
Spa-urile de la bord au un mare succes din partea cuplurilor care doresc să se relaxeze și să fie răsfățați după o oră la clasele de sală de fitness și gimnastică. 
La fel, timpul poate fi petrecut la minunatele magazine de tip boutique, să vă încercați norocul la casino sau să vizitați un spectacol fantastic de la bord. 
Cele mai multe sunt zboruri de croazieră, cu plecări disponibile din Londra, împreună cu zboruri. Itinerarele populare includ Africa, Insulele Canare, Dubai, Orientul Îndepărtat și bineînțeles, Marea Mediterană.

Potrivit pentru cupluri
Potrivit pentru familie
Cod vestimentar - informal/elegant/office
14
Vase de croaziera
-
Imagine pentru producător Cunard

Având 175 de ani de experiență în domeniul croazierelor, Cunard oferă servicii care satisfac și cele mai înalte standarde.

De Lux
Potrivit pentru cupluri
3
Vase de croaziera