Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Companii de croaziera

Imagine pentru producător Princess Cruises

Navigănd in toate destinațiile de pe glob, Princess Cruises oferă servicii premium și croaziere în stil american.

Premium
Potrivit pentru cupluri
Perfect pentru familii
19
Vase de croaziera
-
Imagine pentru producător Azamara Club Cruises

Azamara a fost înființată în Mai 2007 ca o subdiviziune a companiei Celebrity Cruises ce aparține de Royal Caribbean Cruises Ltd.

În primă fază, Azamara a fost concepută ca o subdiviziune a Celebrity Cruises, însă deoarece vapoarele sale erau cu mult diferite, s-a decis ca aceste doua linii de croazieră, să se dezvolte în mod independent. In luna Aprilie a anului 2010 au început operațiunile de rebranduire, iar Azamara Cruises a devenit Azamara Club Cruises, focusându-se acum să devină un lider de elită în sectorul croazierelor premium.

Numele de  “Azamara” are o  semnificație puternica. Este un termen derivat din limbile romantice, făcând legătura către culoarea albastru (az) si mare (mar), iar inspirația finală a venit de la numele celei mai puternice și sudice stele care putea fi observata de pe latitudinea Greciei - Acamar.

0
Vase de croaziera
Imagine pentru producător Carnival Cruise Line

Multe persoane descriu vasele de la Carnival ca fiind un Las Vegas plutitor, având decoruri luxoase, spectacole de cabaret, muzică live. Totuși, acestea sunt și foarte potrivite pentru familii, dat fiind faptul că sunt foarte multe activități pentru copii și bufete all-you-can-eat. În general, camerele sunt mai mari decât la restul companiilor.

Potrivit pentru familii
Informal
31
Vase de croaziera
-
Imagine pentru producător Costa Cruises

Renumita ospitalitate italiană, serviciile și mâncarea sunt predominante în Costa Cruises. Bucătăria delicioasă variază de la alimentele tip bufet până la deliciile delicioase a la carte. 
Spa-urile de la bord au un mare succes din partea cuplurilor care doresc să se relaxeze și să fie răsfățați după o oră la clasele de sală de fitness și gimnastică. 
La fel, timpul poate fi petrecut la minunatele magazine de tip boutique, să vă încercați norocul la casino sau să vizitați un spectacol fantastic de la bord. 
Cele mai multe sunt zboruri de croazieră, cu plecări disponibile din Londra, împreună cu zboruri. Itinerarele populare includ Africa, Insulele Canare, Dubai, Orientul Îndepărtat și bineînțeles, Marea Mediterană.

Potrivit pentru cupluri
Potrivit pentru familie
Cod vestimentar - informal/elegant/office
14
Vase de croaziera
-
Imagine pentru producător Cunard

Având 175 de ani de experiență în domeniul croazierelor, Cunard oferă servicii care satisfac și cele mai înalte standarde.

De Lux
Potrivit pentru cupluri
3
Vase de croaziera
Imagine pentru producător TUI River Cruise

Lansându-se în Aprilie 2019, pentru navigări începând cu vara 2020, TUI River Cruises aduce tururi din cele mai bune destinații de croaziere fluviale din Europa. Deja populare ca brand de vacanță mai larg, TUI River Cruises oferă aceeași calitate și servicii ca și croazierele lor extrem de populare pe Thomson-Marella.

La fel ca pensiunea completă, ca parte a vacanței TUI la râu, vă puteți aștepta la un număr fantastic de avantaje care nu sunt incluse în mod normal cu multe linii de croaziere fluviale, cum ar fi 1 GB Wi-Fi pe cabină pe săptămână, transport și transferuri, sfaturi și chiar 120 GBP Adaos credit de excursie. În plus, oaspeții își pot confecționa pachetul pentru a se potrivi nevoilor lor, cum ar fi adăugarea unui pachet de băuturi premium sau modernizarea cabinei.

3
Vase de croaziera
Imagine pentru producător Ama Waterways

  

Croaziere fluviale
15
Vase de croaziera
Imagine pentru producător Hurtigruten

  

croaziere de expeditie
14
Vase de croaziera