Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Oceanul Indian/Mauritius


Într-adevăr, nu există nicăieri pe pământ un loc care să se poată compara cu Oceanului Indian. Aici puteți experimenta o vastă diversitate de culturi, limbi, obiective turistice unice, activități și multe altele. Această destinație este un adevărat vis al exploratorilor. În magazinele orașului Dubai, veți avea ocazia să faceți shopping printre celebrii zgârie-nori, iar în Mumbai veți fi uimiți de culorile luminoase și străzile agitate ale acestuia. De la orașe pline de viață, până la linii de coastă liniștite, vă puteți plimba pe frumoasele plaje din Goa. Navigați spre vest, până la Madagascar și fiți întâmpinați de animale curioase, însoțite de o selecție impresionantă de viață sălbatică, care nu se mai găsește pe pământ. Trăiți viața idilică a insulei, mergeți încet și treceți pe țărmurile captivante din Mauritius, Seychelles și Maldive pentru locuri și peisaje exclusive, care vă vor depăși toate așteptările. Implicați-vă într-o aventură culinară, cu o varietate delicioasă de specialități în timp ce navigați pe Oceanul Indian. De la bogatele condimente locale din India, până la aromele dulci, de care vă veți îndrăgosti, din Asia de Sud-Est, la cele mai proaspăt capturate fructe de mare.

Bucătăria în aceste colțuri ale lumii vă vor îndeplini chiar și cele mai pretențioase vise ale d-voastră. Pentru aventura de neegalat a unei vieți, numai o croazieră spre Oceanul Indian vă poate oferi tot ceea ce căutați și multe altele. Navigați pe aceste meleaguri îndepărtate și întoarceți-vă cu amintiri de neuitat și cu poveștil demne de un adevărat explorator.


Lucruri de făcut

  • Desert Dune Adventure - Dubai - Experimentați această aventură plină de acțiune, călătoriți peste dunele de nisip auriu în deșertul arab al Vestului, prin intermediul unui vehicul modern cu patru roți.
  • Apus de soare în Singapore - Prindeți apusul magic peste acest oraș captivant, unde orizontul este la fel de divers ca și amestecul de culori care parcă curg din cer.
  • Vizualizarea jocului în KwaZulu Natal - Africa de Sud - Profitați din plin de o croazieră care explorează coasta de sud-est a Africii de Sud.


Vreme


Cu un astfel de contrast în țările care înconjoară apele calde din Oceanul Indian, este normal ca timpul cel mai potrivit să depindă de destinația dvs. de alegere și de tipul de vacanță pe care vreți să o aveți.

Dacă navigați spre Mumbai și Goa, coasta de vest a Indiei se confruntă cu o temperatură caldă pe tot parcursul anului, dar urmărește perioada octombrie-mai pentru a evita ploile puternice și furtunile tropicale, dacă sperați să desfășurați activități în aer liber. Amintiți-vă să împachetați o mulțime de cremă de soare și să purtați o pălărie, pentru a vă proteja de razele puternice ale soarelui.

Sezonul uscat pentru Seychelles este mai - octombrie, în timp ce iulie - noiembrie este un moment popular pentru a vizita Coasta de Est a Africii.


Evenimente speciale

  • Diwali - octombrie sau noiembrie - Diwali, cunoscut și ca festivalul luminii, este o priveliște pe care o puteți vedea numai în India. Vizionați focuri de artificii, dansuri de foc, străzi împodobite cu lumânări și felinare, în timpul acestui festival colorat și spectaculos de cinci zile.
  • Anul Nou Chinezesc - a 23-a zi a celei de-a 12-a luni din calendarului chinezesc - Experimentați efectul Anului Nou Chinezesc în Singapore; orașul se trezește pentru acest festival fantastic de 15 zile. Dansați printre localnici, sub muzica tradițională și răsfățați-vă cu o selecție incredibilă de mâncăruri stradale special amenajate pentru eveniment.