Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Mediterana


Croazierele mediteraneene sunt o alegere excelentă pentru oamenii care doresc să înțeleagă întregul concept de croazieră. Gibraltar este poarta de acces spre Marea Mediterană, din Atlantic.

Dacă croaziera are în itinerariu Malaga, veți avea ocazia să explorați acest oraș uimitor de pe Costa del Sol sau să explorați peșterile din Nerja. Croazierele pe Marea Mediterană deseori pleacă de la Barcelona, ​​capitala Cataloniei. Activitățile, pentru pasagerii de croazieră, ce fac pauze în Barcelona, sunt numeroase, dar unul dintre cele mai renumite obiective este Sagrada Familia, catedrala uimitoare proiectată de Antoni Gaudi, construită acum 90 de ani. Fanii fotbalului vor fi dornici să facă o călătorie pe terenul de fotbal al clubului FC Barcelona. Beți tradiționalul Horchata, un milkshake de migdale sau bucurați-vă de soare în Park Güell, o altă capodoperă a lui Gaudí.

În afara Barcelonei, croazierele vizitează insulele Baleare, inclusiv minunata Mallorca, sau se îndreaptă spre nord către riviera franceză. Orașele precum Cannes și Monte Carlo evocă o lume strălucitoare și elegantă a cocktailurilor și cazinourilor, dar Riviera franceză este, de asemenea, bogată în frumusețe naturală. Insula Corsica, unde munții întâlnesc marea, are orașele fortificate din Calvi și Bonifacio, ideale pentru o excursie de o zi.

Coasta Italiei oferă o selecție fantastică de activități pentru pasagerii de croazieră. Genova are o arhitectură renascentistă și bulevarde ideale pentru a obține un espresso tradițional într-o mică cafenea. Portul găzduiește croaziere Costa și este punctul de plecare pentru multe dintre itinerariile lor mediteraneene. Mai departe la sud este Livorno, poarta de acces spre Toscana și Pisa, faimosului turn cu fundații instabile. Roma este punctul culminant al unei croaziere mediteraneene, centrul lumii romane și un loc de închinare pentru cei 1,3 miliarde catolici din lume. Colosseum, Parthenon și Circus Maximus sunt doar câteva dintre atracțiile din Roma. Veneția este punctul de lansare pentru destinațiile din estul Mediteranei, de la frumusețea vulcanică a Santorini, până la splendoarea orașului Istanbul.

Coasta balcanică este o coastă plină de obiective, cu cetatea Dubrovnik, Croația și portul natural atractiv din Kotor, Muntenegru, fiind destinații excelente pentru excursii de o zi.

Grecia are tot ce ați putea cere de la o vacanță cu croaziera - soare, mare, nisip și mâncare grozavă.

Turcia are plaje fantastice pe coasta stâncoasă mediteraneană. Vizitați rămășițele Templului Artemis, unul dintre cele șapte minuni ale lumii antice, sau răsfoiți souq-ul din Izmir, un oraș renumit pentru ceramica sa. În cele din urmă, Istanbulul este o metropolă uimitor de frumoasă, care leagă Asia de Europa.