Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Caraibe


Cele mai fotografiate insule din lume, insulele Caraibe se dovedesc a fi un adevărat paradis tropical cu plaje senzaționale. Luați o croazieră în Caraibe și bucurați-vă de bucătăria proaspătă, imaginea perfectă a apusurilor de soare și temperaturile tot mai mari pe tot parcursul anului. Este greu să nu fiți atrași de această parte radiantă a lumii și de tot ce are de oferit. Fiecare insulă oferă ceva diferit, de la snorkelling la safari și tururi insulare, la tururi vulcanice vii, aventurile nu se termină niciodată. Locația este excelentă pentru o excursie de familie, o retragere de cuplu sau o evadare simplă. Până când nu veți vedea plajele atrăgătoare pe o croazieră din Caraibe, nu veți crede cât de extraordinare sunt. Apele albastre de cristal se mișcă liniștit peste nisipul moale alb, făcându-le perfecte pentru activități de plajă sau pur și simplu pentru a vă relaxa la soare. În timp ce vă aflați pe țărm, asigurați-vă că vă bucurați de bucătăria tradițională. Nu va trebui să mergeți departe pentru o porție de pește proaspăt pregătit sau de niște pui cu orez. Folosind ingrediente proaspete, condimente și sosuri, gustul din Caraibe este la fel de vesel ca și priveliștea ei. Definind cuvântul paradis, mergeți cu o croazieră în Caraibe dacă doriți să explorați un loc care să vă încânte toate simțurile, oferindu-vă o evadare finală. Există croaziere în Caraibe ce se potrivesc tuturor bugetelor, inclusiv croaziere de lux și croaziere ultra-luxoase.

Lucruri de făcut

Lista de lucruri de făcut în Caraibe este nelimitată cu aventuri nesfârșite de încercat. Explorarea plajelor absoarbe doar suprafața peisajului incredibil; vă puteți apropia atât fizic, cât și sufletește de cultura îmbogățită de istorie din spatele acestor insule. Indiferent dacă vă place aventură sau relaxarea, Caraibe vă invită să vă bucurați așa cum doriți.
- Atlantis Resort, Bahamas - Un loc unde bogatul și celebru merge în vacanță, Atlantis Resort din Bahamas este o
insulă de paradis. Oferind cazinouri, restaurante de lux, acvariile subacvatice și un parc mare de apă, o excursie de o zi aici oferă mai mult decât un gust de distracție în Caraibe.
- Ziua de plajă - Luați o zi liberă pentru a vă bucura pur și simplu de una dintre numeroasele plaje din Caraibe - la urma urmei, acestea fac aceste insule faimoase.
- Snorkelling - În Marea Caraibelor se găsește o gamă variată de viață marină. Scufundați-vă în apa caldă pentru a cunoaște viața subacvatică.

Evenimente speciale

- Carnavalul - faimosul "carnaval" este un adevărat reprezentant al vieții din Caraibe. Străzile vor fi închise și vor fi pline de localnicii care prezintă costume incredibile făcute manual, bărci cu muzică live și o serie de tarabe care servesc mâncăruri tradiționale și băuturi exotice. Dacă aveți vreodată plăcerea de a experimenta un adevărat carnaval de Caraibe, va fi una dintre cele mai memorabile experiențe din viața d-voastră. Fiecare insulă sărbătorește Carnavalul în momente diferite, deci asigurați-vă că verificați datele înainte de a pleca.
- Reggae Sum Fest - iulie - Se ține în Montego Bay, Jamaica, acest festival anual de reggae este organizat pentru a sărbători promovarea muzicii. Este considerat ca fiind cel mai important eveniment de muzică reggae din lume și a prezentat artiști de vârf de-a lungul anilor.
- Săptămâna de navigare Antigua - aprilie / mai - Săptămâna de navigare Antigua este unul dintre cele mai importante evenimente de navigație din lume. Primind participanți din toate colțurile globului, vede o mare varietate de iahturi care concurează pe o cursa de 52 mile marine în jurul orașului Antigua.