Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

Asia


Bine ați venit în țara inimaginabilului. Asia este un paradis de peisaje extraordinare și care oferă noi descoperiri la fiecare pas. Un loc unde imaginile poștale devin reale, bucătăria locală este gustată doar din aroma ei și orașele frenetice vă captivează cu  arhitectura lor uluitoare. De la zgârie-norii în creștere din orașul metropolitan Hong Kong, templele vechi din Cambodgia și plajele minunate din Vietnam până la piețele locale pline de viață din Bangkok, raiul cumpărăturilor din China și  luminile strălucitoare a orașului Singapore - există atât de mult explorat.

Asia este un loc în care vechiul se întâlnește noul. Într-un minut, vă veți plimba pe străzile învechite, învecinate cu standuri de condimente vechi de secole, iar în urmă vă veți confrunta cu lumini orbitoare care se reflectă de la zgârie-norii puternici care se află în fața voastră. Pe lângă orașele pline de sunet și agitație, bucurați-vă de sate în depărtare, înconjurate de lacuri strălucitoare, unde pescuitul și comunitățile slab populate exprimă un mod de viață modest și tradițional. Călătoria spre această parte a lumii vă va duce într-o experiență de descoperire interesantă. Să navighezi prin  orașele care fascinează orizontul, cu cele mai pitorești plaje pe care le vei vedea vreodată.

Lucruri de făcut

Liniile de croazieră oferă o gamă largă de excursii care vă vor permite să profitați la maximum de această parte  fascinantă a lumii.

Snorkelling, Phuket

Insula Phi Phi din Phuket este unul dintre cele mai bune locuri pentru snorkelling din lume.  Această insulă găzduiește o junglă înflorită subacvatică, care vă va permite să vă aruncați cu capul în coralii ademenitoare care izbucnesc cu o viață marină interesantă.

Vizitarea obiectivelor turistice

Nu trebuie neaparat să rezervați o excursie pentru a face acest lucru, dar vizitarea obiectivelor turistice din Asia este o necesitate. Ia-ți niște papuci confortabili și apucă camera pentru a explora  acest teren fascinant si pentru a-ți umple sufletul de fericire.

Evenimente speciale

Anul Nou Chinezesc

Sărbătorind trecerea în noul an calendaristic chinez este o experiență ce trebuie trăită și încercată în China în sine. Festivalul durează aproximativ 23 de zile și presupune petreceri mari pe străzile  orașelor, carnavaluri și mese speciale.