Loading...
Destinație
Companie
Vas
Data Plecării

America de Sud


America de Sud este o destinație care izbucnește cu vibrații și peisaje variate. O croazieră în jurul Americii de Sud oferă câteva dintre cele mai captivante experiențe din lume. Mergi într-un loc în care dansul tango pe stradă este tradiție și în mod constant vă va atrage atenția. Una dintre cele mai misterioase regiuni ale lumii, America de Sud, vă invită să explorați istoria sa fascinantă, cultura romantică și reperele istorice, împreună cu localii și bucătăria exotică. Oriunde te întorci, o nouă descoperire te așteaptă. Uitați-vă la carnavalurile impresionante din capitala braziliană Rio De Janeiro, faceți o petrecere elegantă în Uruguay, învățați să dansați Tango în Buenos Aires sau descoperiți orașul vechi din Machu Picchu.

Lucruri de făcut

Să alegi care e lucrul tău preferat de făcut în America de Sud este practic imposibil, fiecare explorare aici nu este altceva decât entuziasm curat. De la învățarea modului de a dansa sub muzică zonei, scufundări cu leii de mare sau explorarea Machu Picchu, la turul Rio De Janeiro, luarea unei băi de noroi sau excursii prin pădurile tropicale, permiteți Americii de Sud să vă scoată partea aventuroasă afară.

- Canalul Panama - experimentați cu trenul canalul panama, această călătorie fascinantă vă va duce prin pădurile tropicale ale regiunii.
- Vizitarea maimuțelor din Colon - Junglele captivante de lângă lacul Gatun sunt pline cu maimuțe, crocodili și țestoase, iar în timpul excursiei sunteți invitați să explorați habitatul lor.
- Exploreaza Machu Picchu - Dacă vizitați această parte a lumii, o vizită la Machu Picchu este un must do.

Vreme

Fiind un continent atât de mare, climatul din America de Sud este variat și fiecare zonă are propriile caracteristici meteorologice. Marea regiune a pădurilor tropicale din Amazon are o climă predominant tropicală, cu valuri de căldură intense, combinate cu ploi ocazionale. În timpul verii, din decembrie până în februarie, temperaturile din America de Sud pot fi extrem de calde, ajungând până la 40 ° C și o temperatură medie de 35 ° C. Lunile de vară sunt, de asemenea, clasificate ca sezonul ploios, cu o scurtă explozie de ploi abundente în câteva zile. Sezonul de iarnă rulează între iunie și august și se observă că unele regiuni au temperaturi scăzute, între 15 ° C și 5 ° C.


Evenimente speciale

- Rio De Janeiro Carnaval, februarie - Cel mai mare carnaval din lume
- Festivalul de vinuri din Argentina - martie - Parade, teatru de stradă, focuri de artificii și expoziții gaucho sunt ținute pentru a sărbători dragostea puternică față de vinul din țară.